thebreathworkcoach.com - 21 dagen Ademchallenge 2

Geef je leven een wáánzinnige boost!  

De afgelopen maanden heb ik bepaalde Pranayama ademwerk oefeningen herontdekt, die echt een weldaad voor mijn lijf en geest zijn. Ook de mensen die ik de oefeningen de afgelopen tijd geleerd heb zijn er laaiend enthousiast over.


Het gaat niet alleen om de kennis over de ademhaling te vergroten, maar vooral dit kerngezonde patroon in je leven toepassen. Het gaat je écht heel veel opleveren, kost je maar een paar minuten per dag en ademen is bovendien gratis en óveral direct toepasbaar!

 

Een paar voorbeelden uit mijn leven van hoe ik het bewuste ademen toepas en de ongelooflijke innerlijke rijkdom en welzijn die het mij oplevert:

 

Ik zal je een voorbeeld uit mijn eigen leven geven: ik had altijd enorme angst voor de tandarts. Toegegeven, hij is nog steeds niet mijn beste vriend, ook al kennen we elkaar ruim 40 jaar! Maar door de ademhalingstechnieken die ik je leer zelf toe te passen, kalmeer ik dusdanig dat de wortelkanaal behandeling die ik pas onderging, geen enkele moeite kostte. Voorheen was ik dagen hierna (ik had er eentje eerder) in een verkramping. Nu was ik direct na de behandeling weer helemaal in orde.

 

Een ander voorbeeld uit mijn eigen leven. Tot voor kort had ik jarenlang vreselijke nachtmerries. Ik werd dan badend in het zweet wakker. Door de ademtechnieken die ik je leer, kon ik dit patroon omdraaien en slaap ik als een roosje. Een enkele keer heb ik nog zo'n nachtmerrie maar zelfs dan weet ik mijzelf binnen en enkele minuten te kalmeren.

 

Een ander voorbeeld gaat over relaties en dan specifiek omgaan met mijn eigen emoties en die van een ander. Misschien ken je het wel dat je door je partner, kind, vriend of collega zó geraakt wordt dat je de controle over jezelf verliest? Nou, ik ook hoor. Ik word dan heel onredelijk of trek mij terug. Dat zijn mijn beschermingsmechanismen. Anderen gaan juist heel aardig doen, of maken zich klein. Hoe dan ook, met de ademtechnieken die ik mijzelf eigen heb gemaakt, lukt het mij steeds vaker en eerder om uit dit soort vernietigende patronen stappen. Geen dagen- of wekenlange ruzie en verwijdering, maar veel eerder kalmte in mijzelf en de mogenlijkheid om weer contact te maken met mijn eigen behoeften en grenzen, waardoor ik de ander ook weer kan zien en begrijpen. 

 

Het laatste voorbeeld dat ik je geef uit mijn eigen leven gaat over dieet. Misschien worstel je daar zelf ook mee, wat is nou goed voor je en wat niet? Ik stoei daar bijna mijn hele leven al mee, in elk geval vanaf mijn 25ste. Ik ben al bijna de helft van mijn leven minimaal 10 kilo te zwaar, en daardoor snel moe en vatbaar voor ziekte. Eerder al wist ik al mijn verslavingen los te laten zoals ik in een van de filmpjes (waar verslavingen aan bod komen!) vertel in een persoonlijk verhaal. Maar suiker was mijn laatste hardnekkige verslaving, ook al maakte het mij ziek (foggy brain en talloze andere ontstekingen). Sinds een half jaar lukt het mij om nagenoeg geen suiker meer te gebruiken, enkel en alleen door mij bewust te zijn van mijn échte behoefte en het diepe bewuste ademen. Ik leer je hoe het werkt in de 21 dagen Ademchallenge! 

 

Je leert eenvoudige maar waanzinnig krachtige technieken die je helpen met:

 

- Veel effectiever omgaan met je emoties
- Minder snel getriggerd worden
- Dieper en gezonder ademen, waardoor je veel vitaler wordt
- Beter slapen
- Beter concentreren

- Ontdekken wat je echt nodig hebt en wat niet
- Spijsvertering en afvoering van afval- en gifstoffen
- Omgaan met angstige, donkere en depressieve gevoelens
- Je spirituele verbinding met het leven

 

Je algemeen welzijn verbetert merkbaar binnen een aantal dagen. Daarom ga ik dit ook met een aantal mensen aan, 21 dagen lang je ademhaling verbeteren, je grootste bron van welzijn, vitaliteit en geluk.

 

Je kunt nu onbeperkt toegang tot de 21 dagen Ademchallenge krijgen voor 39 euro. Schaf hier de onbeperkte toegang tot de Ademchallenge aan

 

Hieronder vind je een selectie van de honderden reacties (uiteraard met toestemming!) die ik via de besloten Facebook groep ontving:

Lars Faber is al meer dan 15 jaar Adem- en bewustzijnscoach en heeft duizenden mensen van over de hele wereld begeleid in mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel gezonder en vrijer worden. Boek een persoonlijke sessie via Skype of in de praktijk in Den Haag via info@thebreathworkcoach.com

Peter 14

Ankie 14